Kύπρια Φιλοξενία

Φορέας Επιβράβευσης στο Κλάδο Ξενοδοχείων - Φιλοξενίας

Αριστόξενος. Κλωνοποίηση τώρα!

Philoxenist: Andreas Alkiviades

Guest Relations Manager

Four Seasons Beach Hotel, Limassol

Ποιος είναι ο Ανδρέας Αλκιβιάδης, το πολύτιμο στολίδι στο στέμμα του Four Seasons, σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών;

Πόση φιλοξενικότητα, εγκαρδιότητα και γενναιοδωρία κουβαλάει μέσα του;

Ο Ανδρέας είναι το πρόσωπο του Four Seasons. Το πρότυπο της «φορσειζονικής» φιλοξενίας.

"Εξαιρετικά φιλόξενος και πραγματικά σας κάνει να αισθάνεστε τόσο απίστευτα ευπρόσδεκτοι». "Το πιο θερμό καλωσόρισμα, καθόρισε τη διάθεση για ό,τι θα ακολουθούσε". "Το καλωσόρισμά του είναι τόσο γνήσιο και ειλικρινές και δίνει μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Υποδεικνύει το επίπεδο φιλικότητας και επαγγελματικής εξυπηρέτησης που θα βιώσετε".

Γνωρίζει τους πλείστους επισκέπτες, πολλούς απ' αυτούς σε προσωπικό επίπεδο. Είναι εξαιρετικά κοινωνικός, ξεκαρδιστικός και διασκεδαστικός, αλλά πάντα διακριτικός. Σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε οι μοναδικοί φιλοξενούμενοι!. Σας αντιμετωπίζει με εγκάρδιο τρόπο, φροντίζοντας για κάθε σας ανάγκη.

Είναι ευγενικός, ζεστός, ενσυναισθηματικός και πραγματικά ακούραστος άνθρωπος. Τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν πρόκειται για την άνεση και την ευτυχία των καλεσμένων.

«Σας αντιμετωπίζει σαν βασιλικό πρόσωπο χρόνο με το χρόνο. (16η επίσκεψη του χρόνου και πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω). Ή ίσως σαν παλιό ξεχασμένο φίλο, ανάλογα με την περίσταση. Το κάνει με τέτοια γνήσια φροντίδα, ενδιαφέρον και γενναιοδωρία».

"Ναι, είναι η δουλειά του, αλλά οι αλληλεπιδράσεις του είναι προσωπικές, αβίαστες και βαθιά γνήσιες (ρωτήστε τον για τη μητέρα του!)."

"Ο Ανδρέας τηλεφώνησε προσωπικά στη σύζυγό μου για να της ευχηθεί χρόνια πολλά".

"Είναι μια αριστουργηματική κίνηση ο διορισμός του απολαυστικού Ανδρέα ως Διευθυντή Σχέσεων με Πελάτες. Ως Διευθυντής Υποδοχής έγινε γνωστός ως ο άνθρωπος που εξασφάλιζε ότι όλα σχετικά με τη διαμονή τους πήγαιναν ομαλά, και στο νέο του ρόλο απολαμβάνει την ευκαιρία να χτίσει ισχυρούς δεσμούς με τους επισκέπτες, είτε πρόκειται για μακροχρόνιους, είτε για επισκέπτες πρώτης φοράς."

"Πρέπει σίγουρα να είναι ο πιο ενθουσιώδης και ακούραστα εργαζόμενος διευθυντής υπηρεσιών επισκεπτών στον κόσμο". «Είναι απόλυτα αφοσιωμένος από τη στιγμή που φτάνετε μέχρι τη στιγμή που φεύγετε και είμαι σίγουρος ότι είδα ένα δάκρυ στα μάτια του καθώς μας αποχαιρετούσε".

Έχει το μεγαλύτερο και πιο ζεστό χαμόγελο στον κόσμο. Πάντα καθησυχαστικός, απίστευτα συμπαθητικός. Κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

"Τι μπορείς να πεις για έναν άνθρωπο που είναι τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του που κάνει τον καθένα να αισθάνεται ξεχωριστός! Αν ο κόσμος ήταν γεμάτος από τέτοιους ανθρώπους ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος". (Karen F)

"Ο Ανδρέας είναι περήφανος για την κουλτούρα του. Ο ενθουσιασμός του στην εξήγηση της ζωής των χωριών ήταν εξαιρετικός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχω ζήσει ποτέ!"

O Ανδρέας είναι ένα κόσμημα για το Four Seasons, αλλά και για την Κύπρο. Ίσως να σκεφτούμε τρόπους για … κλωνοποίηση του! Έστω του επιπέδου φιλοξενίας του. Great Philoxenist!

Ο Ανδρέας κέρδισε πρώτο βραβείο Αριστοξενίας Κύπριας Φιλοξενίας.

Ανδρέας Αλκιβιάδης - Four Seasons Beach Hotel