Kύπρια Φιλοξενία

Φορέας Επιβράβευσης στο Κλάδο Ξενοδοχείων - Φιλοξενίας

Το απόλυτο ζευγάρι φιλοξενίας

Philoxenists 2021: Μαρία Χριστοφή και Νίκος Αρέστη

Το απόλυτο ζευγάρι φιλοξενίας Dome Beach Hotel Πιθανόν να είναι το πιο φιλόξενο ζευγάρι οικοδεσποτών που συναντάς στην Κύπρο!

Εργάζονται για πολλά χρόνια μαζί και αποτελούν το απόλυτο ζευγάρι φιλοξενίας. Σύμφωνα με δεκάδες κριτικές πελατών πρόκειται για τους καλύτερους στο τομέα, «θεόσταλτους πρεσβευτές Κύπριας Φιλοξενίας».

Πρόκειται για ευγενικούς, αξιαγάπητους, ξεχωριστούς ανθρώπους, το καλύτερο προσωπικό που ίσως έχετε ανταμώσει σε ξενοδοχείο, οι αυθεντικότεροι άνθρωποι! Οι επισκέπτες αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και βιώνουν πραγματικό ενδιαφέρον για ευχάριστες, ευτυχισμένες διακοπές, πάντα χαιρετούν με ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά.

«Από την άφιξη, αλλά και κάθε μέρα που τους βλέπαμε νιώθαμε ευπρόσδεκτοι. Οι πιο φιλόξενοι άνθρωποι που είχα ποτέ τη χαρά να συναντήσω».

«Ήταν πάντα πολύ ευχάριστοι, φιλόξενοι, φιλικοί με γνήσιο κυπριακό καλωσόρισμα, ακόμη και αν ήταν πολύ απασχολημένοι».

Τους χαρακτηρίζουν εξωστρέφεια και προσιτότητα, ενδιαφέρονται πως είστε και πως περνάτε ή αν είστε ευχαριστημένοι. Είναι ευδιάθετοι, διαδραστικοί, έτοιμοι για ψιλοκουβέντα. Βρίσκουν πάντα το χρόνο για σας.

«Ο Νίκος είναι επίσης εξαιρετικός φωτογράφος, τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο με το τηλέφωνο του, αποτυπώνοντας πολύτιμες αναμνήσεις». «Λατρεύει τον δευτερεύοντα ρόλο του».

«Προσέξτε, θα σας κάνει να χορέψετε, και θα σας δείξει πώς να χορεύετε Ζορμπά»

«Όταν έμαθαν ότι θα πηγαίναμε στο ξενοδοχείο, μας ψώνισαν τα αγαπημένα μας σνακς, χωρίς να μας ρωτήσουν! Απλά το έκαναν σαν παλιοί φίλοι!»

Ο Νίκος και η Μαρία προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση! Είναι φανταστικοί επαγγελματίες, δείχνουν προσοχή στη λεπτομέρεια κάνοντας την ημέρα σας ξεχωριστή και αξέχαστη. Διασφαλίζουν ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ομαλά, με ευκολία, ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται. Φροντίζουν για την απόλαυση και καλοπέραση σας, μην εκπλαγείτε να γίνετε φίλοι για μια ζωή. Κάνουν τη διαφορά και με προσωπικές πινελιές σας δημιουργούν σχέσεις και αναμνήσεις ζωής. Ότι κάνουν το κάνουν με περηφάνεια, με ενθουσιασμό και ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ, θέλετε να επιστρέψετε, κάνουν το Dome Beach αυτό που είναι!

Απόλυτη συμπάθεια: "Αγαπώ αυτούς τους δύο ανθρώπους με όλη μου την καρδιά, είμαστε εδώ 12 μέρες μέχρι στιγμής και πραγματικά δεν ανυπομονούμε να γυρίσουμε σπίτι".

Απόλυτος θαυμασμός: " Η Μαρία ήταν υπέροχη με την ξαδέρφη μου που έχει σοβαρή αναπηρία και την περιποιήθηκε με στοργή και αγάπη στο γάμο μας, σαν δικό της παιδί!”

Αξέχαστα! "Η αγκαλιά που έδωσες για να με ηρεμήσεις, το κράτημα του φορέματός μου όταν χρειαζόμουν βοήθεια για να κατέβω τις σκάλες, τα υπέροχα κομπλιμέντα που μου έκανες. Είναι τα μικρά πράγματα σαν κι αυτά, που σε πάνε πολύ μακριά. Σε ευχαριστώ Μαρία!"

Είναι τιμή για το ξενοδοχείο που τους έχει στη δύναμη του, δίνουν το 110% και ακόμη περισσότερο. Τίποτα δεν μοιάζει δύσκολο, εργάζονται ακούραστα, ίδιοι όπως πάντα, δεν φαίνεται να γερνούν ποτέ. Το ξενοδοχείο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτούς.

Η Μαρία Χριστοφή έχει κερδίσει πρώτο βραβείο Κύπριας Φιλοξενίας το 2021.

Σχόλιο από τους τιμώμενους

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους εργάζονται και συμβάλλουν σε αυτό το project που δίνει αξία και αναγνώριση σε όσους διακρίνονται στην Φιλοξενία.

Μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο polys kallis, στην εταιρεία Tsokkos Hotels και στον διευθυντή μας Γιώργο Χ Κυριάκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μας! Ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους συναδέλφους στο Dome Beach Hotel.

Είναι τιμή μας που μας θεωρείτε άξιους για να ανήκουμε στους Cyprus Philoxenists . Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ταπεινοτητα , ζήλο και πάθος! Σας ευχαριστούμε !!!!!!!

(Μαρία Χριστοφή και Νίκος Αρέστη)